Salesforce & Semiotic Labs integratie demo

Snel ontwikkelende technologieën als AI en IoT veranderen de manier waarop bedrijven met klanten verbinden. Daarbij hebben klanten hoge verwachtingen van een goede, persoonlijke service bij elke klantinteractie. Om als professional in jouw branche van toegevoegde waarde te blijven, dien je consequent op deze veranderende behoeften in te spelen.

Het vinden van praktische tools die direct van toegevoegde waarde zijn, kan een uitdaging zijn. Daarom organiseren Semiotic Labs en Salesforce op 11 april – in de Ahoy, tijdens Maintenance Next – een Lunch & Learn met een demo van een dergelijk praktische oplossing.

We laten zien hoe slimme sensoren van Semiotic Labs in combinatie met Field Service Lightning en Service Cloud van Salesforce zorgen voor een hogere beschikbaarheid van productiemiddelen door online conditiemonitoring en field services te integreren.

Het is de perfecte gelegenheid om tijdens Maintenance Next met branchegenoten in gesprek te gaan over de meest relevante Service en IoT trends, je persoonlijke visie te delen en je te laten inspireren.

Date

11 Apr 2019

Time

10:00 am - 1:00 pm

Location

Ahoy Rotterdam
Rotterdam

Comments are closed.